Hur jag fick koll på ekonomin efter mitt beroende

God morgon på er! Hoppas ni har en bra morgon och ser fram emot en ny dag, ta vara på den och gör det bästa av det. Från min sida tänkte jag göra den här dagen bättre genom att skriva ett inlägg till er, det är ett inlägg som jag hoppas ni kan ta nytta av. Jag ska prata om den hjälpen jag har fått av Optimal Inkasso med inkassotjänster. Ni kan få mer information här om dem och deras tjänster ifall ni skulle vilja veta mer.

Under min ungdom handlade mycket av mitt liv om sport, jag både utövade själv men älskade även att kolla på olika sporter. Det var såklart extra roligt när Sverige spelade, det var ofta de matcherna som jag var mest intresserade av. Idag har jag inte alls samma intresse, och det är något som jag nästan tvingat mig till att inte ha. Det beror på att jag började lägga bet på de olika matcherna i hopp om att vinna mer pengar. Mitt spelande blev till ett beroende och pengarna bara flög iväg, det hela slutade i att jag började ta lån och tappade greppet om min ekonomi helt. Ju mer tiden gick desto mindre pengar hade jag, jag hade även mer skulder att betala tillbaka. På den tiden visste jag ingenting om inkasso och inkassotjänster, vilket jag snabbt därefter fick lära mig. Då jag hade så mycket skulder och inte hade koll på min ekonomi slutade det med att jag fick söka mig till Optimal Inkasso för att få deras hjälp med situationen. Tack vare all den hjälpen jag fick av dem kunde jag styra upp situationen igen och jag började få koll på min ekonomi igen. Sedan dess har jag tvingat mig själv att sluta kolla på sport, även när Sverige spelar, för att jag inte ska falla tillbaka i samma beroende igen. Förhoppningsvis har ni kunnat dra nytta av något jag berättat i det här inlägget, om det skulle vara så att någon av er också är i behov av hjälp med inkassotjänster kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Optimal Inkasso. 

Du gillar kanske också...