LO´s Vildmarks-Fiske HB.

God morgon på er alla sötnosar där ute, hur har ni det där ute i det här skumma vädret, det känns inte riktigt som vädret kan bestämma sig om det ska vara vår, sommar eller vinter. Jag är så trött på vintern, jag vill ha sommar nu, kunna vara ute och sola, sitta på uteserveringar med vänner och ta ett glas vin och att kunna gå ut och äta på en bra restaurang och kunna sitta ute. När sommaren kommer så kommer även chansen att hålla på med mina favorit aktiviteter, nämligen att åka på en fiskeresa. Jag åker med LO´s Vildmarks-Fiske HB.

Jag har så länge jag kan minnas älskat att fiska, jag har varit ute med vänner och lekt att vi har varit ute och fiskat sedan vi var 3 år. Ju mer åren gick desto mer seriöst blev det och de senaste åren har jag och mitt kompis gäng haft som en liten tradition att åka på fiskeresa varje sommar och vi åker alltid med samma anordnare, och det gör vi för en enkel anledning. Vi har blivit lika nöjda och positivt överraskade varje gång. De överträffar verkligen sig själv med denna fiskeresa. Jag älskar verkligen att vara ute och fiska med mina vänner och det är verkligen en fröjd att få åka med det här företaget. Så om du och dina vänner är sugna på att åka på en fiskeresa så tycker jag absolut att det är hit ni ska vända er. Jag kan lova att ni inte kommer bli missnöjda. 

Du gillar kanske också...